TBN Tandhälsa söker tandhygienist!

Vi söker en legitimerad tandhygienist till vår klinik i Spånga, 10 minuter med pendeltåg från Odenplan.

 

TBN Tandhälsa är en modern privatklinik som bedriver allmäntandvård och estetisk tandvård.

 

Kliniken har drivits inom familjen i tre generationer och vi lägger stort fokus på kvalitet och patientnöjdhet. Vi ger det lilla extra vilket märks på våra återkommande patienter och våra omdömen. Vi är en mindre klinik som i möjligaste mån vill hålla alla behandlingar under ett och samma tak, för att ge våra patienter en så fin, trygg och god service som möjligt.

 

Vi som jobbar här är väldigt engagerade i patienterna och bygger personliga relationer som är till för att ge trygghet och göra arbetet extra meningsfullt.

 

Om tjänsten:
I din tjänst som tandhygienist tar du emot patienter självständigt och hanterar dem i samråd med tandläkare i de fall där det behövs. Tjänsten ställer krav på ansvar och hög servicenivå och vi vill skapa en miljö för dig som tandhygienist där du kan utvecklas och arbeta självständigt. På TBN Tandhälsa delar alla i teamet på administrativa uppgifter, såsom att svara i telefon, hantera steril och allmän/generell kundservice då vi känner att det ger bäst helhetsintryck för patienten.

 

Vi ställer höga krav på dig som söker tjänsten i form av att du ska ha:

  • Ett stort engagemang för tandvård och för patientkontakt
  • Gärna minst 5 års erfarenhet av yrket
  • Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.

För oss är personkemi väldigt viktig då vi är ett litet team och gillar att ha kul tillsammans. Vi investerar därför också mycket i dig som person då vi värderar teamkänslan högt. Vi jobbar tillsammans och stöttar varandra i vårt arbete.

 

Är du intresserad av tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på nedan kontaktuppgifter:
Paula Nordström
paula@tbn.se
070-733 32 77

 

BESÖK SIDAN »

Tyckte du om artikeln? Dela gärna!

Dela på Facebook

Senaste artiklar