TBN Tandhälsa

Öppettider

Övrig info

För att boka ditt besök hos oss kan du enkelt boka via vår hemsida www.tbn.se

 

Här finns vi:

Adress: Spånga torgväg 6, 163 51 Spånga
Tel: 08-36 01 67
E-post: info@tbn.se

TBN Tandhälsa

Välkommen till TBN Tandhälsa i Spånga – Din moderna tandläkare på Spånga torg!

Vi är din pålitliga tandvårdsklinik mitt på Spånga torg, som drivits inom familjen i tre generationer sedan 1949. Våra erfarna tandläkare står redo att erbjuda dig trygg och högkvalitativ tandvård.

Vi är här för att ta hand om alla dina tandvårdsbehov, från förebyggande tandvård, som tandhygienistbehandlingar och regelbundna kontroller och undersökningar till mer avancerade och/eller estetiska ingrepp som tandimplantat, endodonti, skalfasader, porslinskronor och osynlig tandställning s.k. Invisalign.

Akut tandvård

Om du plötsligt upplever tandvärk, tandlossning, en tappad fyllning, skador eller andra akuta problem, finns vi här och kan oftast erbjuda en akuttid samma dag. Du kan enkelt nå oss via telefon eller e-post, och vi strävar alltid efter att ge dig snabba akuttider.

Endodonti – rotfyllningar

På vår tandvårdsklinik använder vi en effektiv rotfyllningsteknik som kallas sargentimetoden, där vi använder det bakteriedödande materialet N2. Denna unika rotfyllningsmetod har speciella egenskaper som gör den överlägsen andra material på marknaden.

Estetisk tandvård

Tandblekning

Vi erbjuder hemmablekning med 16% väteperioxid där vi tillverkar individuella skenor gjutna efter dina tänder.

Airflow

Saltblästring som tar bort missfärgningar

Invisalign

Osynlig tandställning, där du flyttar tänderna gradvis vecka för vecka

Skalfasader

Ett yttre lager tillverkat av porslin som fäst på framsidan av din riktiga tand.

Tandvårdsrädsla

Vi behandlar tandvårdsrädda patienter och kan erbjuda sedering på kliniken i de fall det behövs.

Saknar du en tand?

Saknar du en eller flera tänder finns det olika sätt att ersätta tandförluster. Vi gör en individuell bedömning av dina tänder och vad som är mest lämpligt för just dig. De vanligaste tandersättningarna som vi arbetar med är tandimplantat, fast protes i form av tandbroar och avtagbara proteser. Vårt mål är att återskapa ditt självförtroende, ditt leende och din tuggfunktion.

 

För att boka ditt besök hos oss kan du enkelt boka via vår hemsida www.tbn.se

 

Vår klinik är bekvämt belägen intill Spånga station och bussterminalen. Det finns flera parkeringsplatser i området som är gratis med P-skiva i närheten av kliniken.