EN SMAK AV SPÅNGA – Lördag 2 September 13-22

Program på scenen:

13:45 Magi på scenen med Ramondo (Publikmingel med magi 14:30-15:30)

15:00 Musik med Elsebub & The Devils

16:00 Körsång med Spånga kyrkas (barnkör 7-10 år under ledning av Karin Wallin)

16:45 Musik med Elsebub & The Devils

18:00 Rocktrubbadurerna (med Svensk akustisk musik)

19:00 Stand Up med Kerim, story 1

19:45 Rocktrubbadurerna (med Classic Rock)

20:45 Stand Up med Kerim, story 2

 

Rocktrubbadurerna duon består av två kompisar som också är två rutinerade musiker. I första set kommer bandet att framföra sina egna tolkningar av svenska visor, bland annat tolkningar av Cornelis Vreeswijk. I andra set övergår duon till en betydligt rockigare repertoar, där de framför kända rockklassiker från alla tider. Låtar från band som AC-DC och Kiss ingår i repertoaren.

 

Kerim Hrustanovic är komikern från Norrköping som packade flyttkartongerna och drog till Stockholm. Med sina absurda observationer, skarpa imitationer och varma stil börjar han sakta men säkert göra sig till ett namn i huvudstaden.

 

Trollkarlen Ramondo! Mingeltrolleri och magisk show

 

Barnen som sjunger går i Barnkören och Diskantkören i Spånga-Kista församling och är mellan 7 och 10 år gamla.

 

Elsebub & The Devils: Stockholmsbaserad trio, banjo, ståbas och gitarr, som spelar en salig blandning av bluegrass, ragtime, oldtime, country, americana och rock, en musikstil de själva har valt att kalla ”Urban Hillbilly”.

 

Välkommen!!

 

 

Tyckte du om artikeln? Dela gärna!

Dela på Facebook

Senaste artiklar