MUSIK OCH SÅNG FÖR UKRAINAS MÄNNSISKOR OCH DJUR

Vi känner alla en stor maktlöshet, sorg och oro över det som sker i Ukraina och det är svårt att finna ord och handling om hur man själv kan göra någon skillnad därför vill vi bidra på det sätt vi kan!

Så den 1 maj, kl. 20.00 – 22.30 
@liliochsusie på Facebook samlar vi Lili & Susie och Robert Hoffman 
några av våra mest begåvade och engagerade vänner för att sjunga och 
spela live till förmån för alla drabbade människor och djur i Ukraina.

Vi stoppar inget krig men många bäckar små gör skillnad och när man går samman känner man stöd, hopp och styrka. Hoppas att du är med oss då och skänker det du själv känner att du kan avvara för att stötta de organisationer som gör en oumbärlig insatts för människor och djur i ett galet krig. Det kommer under kvällen att finnas Swishnummer till dessa organisationer.

 

Vi kommer att sända live från Roberts studio och vi har fram till nu dessa fantastiska vänner klara: Jan Johanssen, Suzzie Tapper, Eddie Oliva och Peo Thyrèn med några av stjärnorna från Noice succemusikal ”Du lever bara en gång”. Musiker Mats Tärnfors – keyboard/sång, Fredrik Isaksson -bas, Bosse Lindmark – sång/gitarr och Mathias Hellberg – keyboard. (Fler artister och begåvade musiker kan tillkomma.

Eventet sponsras av ICA Supermarket Spånga och Baan Thai.

MUSIK OCH SÅNG FÖR UKRAINAS MÄNNSISKOR OCH DJUR

Tyckte du om artikeln? Dela gärna!

Dela på Facebook

Senaste artiklar