Trygghetsinventering i Spånga!

6 april 2022 kl. 18.00-20.30 
Samling: utanför Spånga Bibliotek, Värsta allé 12

Stadsdelsförvaltningen arbetar aktivt för att skapa trygghet för invånare i Spånga-Tensta stadsdelsområde. Det gör vi genom att ta hand om och utveckla vår stadsmiljö, men också genom sociala och förebyggande insatser.

 

Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning arrangerar en trygghetsinventering i Spånga. Från förvaltningen deltar bl.a. preventionssamordnare, parkingenjörer och fältassistenter. Polis, nattvandrare, fastighetsägare och andra aktörer deltar också. Inventeringen dokumenteras med foto och protokoll. Syftet med trygghetsinventeringen är att tillsammans identifiera otrygga platser och brister i utemiljön samt se på förslag på upprustningar och goda exempel!

 

 

Trygghetsinventering i Spånga

Tyckte du om artikeln? Dela gärna!

Dela på Facebook

Senaste artiklar