Ny hemsida

Efter månader av hårt arbete är vår nya hemsida äntligen här….

Välkommen till nya SPANGACENTRUM.SE – en ny plattform där vi kommer dela med oss vad som erbjuds av våra butiker och företag i och runt Spånga Centrum men även hålla dig informerad om de pågående eller planerade aktiviteterna i lokalsamhället Spånga.

Vi på Spånga Företagarföreningen har tagit hjälp att ta fram en ny hemsida som är mer bildbaserad, lättnavigerad och informativ för er kunder. Vi är så stolta och nöjda, och hoppas ni ska gilla den också! 

Här kommer vi kontinuerligt uppdatera med relevant information om tjänster, fina erbjudande och kampanjer som erbjuds av våra butiker och företag i ert närområde, samt information om det som händer i stort i Spånga, så håll ett öga på aktuellt och erbjudande fliken!

Tyckte du om artikeln? Dela gärna!

Dela på Facebook

Senaste artiklar