Västerorts Städservice

Öppettider

Övrig info

Västerorts Städservice

Företaget grundades år 1967 av Alice Petersson, och drivs idag av andra generationen – döttrarna Anita och Eva Petersson.

Företaget sysselsätter, utöver Anita och Eva, 30 lokalvårdare. Samtliga har adekvat utbildning för de städuppdrag de utför samt lång erfarenhet inom branschen. Ägarna är diplomerade SRY-handledare och har genomgått en rad utbildningar, exempelvis golvvårdsutbildning.

Tack vare vår höga kvalitet på städningen och goda service har vi under åren haft många nöjda och återkommande kunder. Vår äldsta kund har varit med oss ända sedan starten 1967.

Vårt stora fokus på miljö- och servicetänkande resulterade också i att vi den fjärde april 2008 fick vi betyget MVG vid inspektion av Arbetsmiljöverket, något som är mycket ovanligt i vår bransch.
Detta är vi självklart väldigt stolta över!

Vi har avtal med Almega » och Svenskt Näringsliv »
Västerorts Städservice AB arbetar ständigt för att uppfylla våra kunders krav och önskemål. Vi vill erbjuda våra kunder ett prisvärt, kvalitativt och tryggt samarbete. Därför ser vi alltid till att ha en god kommunikation med våra kunder, samarbetspartners och anställda.

Vi marknadsför oss till största del genom ett gott rykte som sprids av våra kunder därför är kvaliteten på våra tjänster är oerhört viktig.