Träningskliniken

Träningskliniken logo

Öppettider

Övrig info

Träningskliniken AB
Stormbyvägen 4
163 55 SPÅNGA

 

Enkel och säker

 

Effektivt träning

 

För alla nivåer

Traningskliniken

Träningskliniken

På Träningskliniken arbetar vi med unika och intelligenta maskiner från Milon. Med modern teknik i kombination med lång erfarenhet av hälsa och träning har Milon utvecklat ett träningssätt som är mycket mer effektiv och säker än på vanliga gym.

 

Här har du ett motstånd i den koncentriska fasen och ett tyngre motstånd i den excentriska fasen (bromsrörelsen) vilket gör din träning mycket effektivare än på ”vanliga” gym. Genom att följa Milons intuitiva upplägg tränar du igenom samtliga muskelgrupper på bara 17,5 minuter.

 

Vid första träningstillfället scannar vi dig med en 3D kamera och läser på så sätt in dina inställningar. Informationen lagras på ditt personliga smartcard. När du sedan loggar in i maskinerna med hjälp av ditt smartcard ställer maskinen automatiskt in både dina inställningar och dina vikter, så att du kan koncentrera dig på vad som är viktigast…träningen!

 

Denna träningsform är individuellt anssasningsbar och lämplig både för nybörjaren eller om du är elitränad.

För ungdommar som pensionärer och är myckt bra för rehabelitering, förebyggandeträning, viktnedgång eller uppbyggnad av sin styrka och muskelmassa mm.

 

Less is more, training that fits all…