Spånga Saltrum

Öppettider

Övrig info

Torsdag 17-18 yoga i saltrummet

Boka in massage ,yoga ,coaching

Kontakta oss för företagsevent

Spånga Saltrum

Jag heter Therese Lagerman och för 3 år sedan tog jag över Spånga saltrum. Efter mycket letande hittade jag denna pärlan där min son som har flerfunktionshinder blev hjälpt i sina lungor med hjälp av denna fantastiska behandling som heter Haloterapi på fackspråk.
Efter ett tag med många sittningar med sonen så blev jag erbjuden att köpa saltrummet och jag har aldrig ångrat det beslutet.
Välkomna till Saltgrottan i Spånga där tiden står stilla. Där du som kund kan finna avkoppling i saltrummet samt få en behandling för dig som har postcovid, kol, astma, pollenallergi, lunginfektion, immunförsvarsproblematik, förebygga förkylning, psoriasis, eksem mm. Man sitter i ett rum med salt på golv och väggar i en solstol. I rummet flushas salt in via ett agregat där det mals ner medicinskt salt som du andas in som kund.
Saltet är så finfördelat och går verkligen ner i djupet i andningen. Det fungerar som en dammsugare som tar bort slem ,störande partiklar mm. Och för dig som har eksem el psoriasis lägger sig saltret på huden och går in i djupet på huden.
Vi har även Yoga i saltrummet, samt massage både klassisk massage, idrottsmassage, taktilmassage.
Här finns även möjlighet till att boka in tid för coaching.
I butiken säljs det bla saltlampor, saltlyktor, aloeveraoprodukter både för hud samt invärtes. Spikmattor, yogatillbehör och mycket mer.