SkandiaMäklarna Spånga

Öppettider

Övrig info

Med reservation för att kontoret kan vara tillfälligt obemannat då vi är ute på kundbesök.

Skandiamäklarna Spånga

SkandiaMäklarna Spånga

Kontakta oss för ett första möte så skall vi berätta hur vi tillsammans kan hjälpas åt att göra ditt livs största affär till ditt livs bästa affär!

 

Varje försäljning förbereds på detaljnivå och ett nära samarbete mellan uppdragsgivare och mäklare leder till att våra fantastiska fotografer kan leverera underbara bilder. En professionell annonsering med vackra bilder, genomarbetade texter och en efterlängtad bostad att besöka på visningsdagen är grundstenar för en riktigt lyckad försäljning.

 

För oss är det viktigt att bostadsaffären genomförs på ett sätt som innebär att alla parter känner sig trygga genom hela affären. Trygghet skapas genom personligt engagemang, gedigen kunskap och noggranna förberedelser. Vi har alla många års erfarenhet av bostadsmarknaden i Spånga och i Bromma och är nöjda först då vi till kontraktsskrivning bjuder in en riktigt lycklig säljare och en lika lycklig och förväntansfull köpare till vårt fina kontor på Spånga Torg.

Går du i säljtankar? Varmt välkommen in till oss för att prata om ditt nuvarande boende och om ditt nästa!

 

Mäklarteamet Åsa, Monika och Annica samt mäklarassistent Christopher Molin välkomnar alla som går i flyttankar att höra av sig!

 

Varför inte slå en signal redan idag?

 

Åsa Belin, fastighetsmäklare: 076-052 97 79
Monika Keiller Sjövall, fastighetsmäklare: 070-912 80 44
Annica Oppenheim Stenman, fastighetsmäklare: 070-598 86 66
Christopher Molin, mäklarassistent: 070-433 60 82