Fuchsia Fashion

Öppettider

Övrig info

Boka en egen personlig och mysig tjejkväll med dina väninnor eller arbetskollegor.

 

Tjänsten är kostnadsfri.

Fuchsia Fashion

Välkommen till Fuchsia Fashion!

 

Mitt namn är Rola Thaeron och jag öppnade min fysiska butik i Spånga Centrum augusti 2017. Sedan april 2020 har vi utökat med vår nya Webshop.
Jag är uppvuxen i en aktiv företagarfamilj i Spånga. Vi har rötter i Mellanöstern, men sedan 70-talet är vi djupt rotade i området och nu är vi flera generationer som bor i närheten.
Min bakgrund är inom detaljhandeln, jag har drivit olika butiker och jag har även arbetat inom min fars olika verksamheter. Under nästan tjugo år bodde jag utomlands med min man och våra två pojkar.
Mitt intresse för mode har jag haft med mig sedan jag var barn och det har alltid varit min dröm att få ha en egen modebutik. Under åren utomlands kom vi fram till att när vi flyttar hem igen då är det min tur, då ska jag öppna min butik. Och nu är det verklighet!

 

Alla kvinnor har rätt att klä sig i snygga kvinnliga kläder oavsett storlek, det är min fasta övertygelse. Nöjda kunder är mitt motto och ärlighet ett honnörsord. Detta innebär ärliga svar i rådgivning, personlig service och ett brett urval av mode med hög kvalitet.

 

Jag vill att du som kommer till min butik ska känna dig unik. Du ska få den uppmärksamhet och tid du behöver för att hitta något som klär dig och som du känner dig fin i. Mitt mål är att flera generationer, olika stilar och kroppsformer ska hitta sitt nya tillskott i garderoben eller varför inte bygga upp en ny basgarderob med hjälp av oss.

 

Varmt välkommen till Fuchsia Fashion i hjärtat av Spånga Centrum.