Fotograf johan Persson

Öppettider

Övrig info

Öppettider enligt överenskommelse

Fotograf johan Persson

Hej, Vad kul att du tittar in på sidan. Jag heter Johan Persson och jag jobbar som fotograf här i Spånga. Min studio är belägen under Dennis kött ca3 min från pendeltåg stationen.
Då jag är ute och fotograferar en del jobb så träffas jag säkrast i studion efter bokat möte. Annars når ni mig på min telefon 0768-84 74 64 eller om du hellre vill skicka mig ett mail photojohan@yahoo.se
I studion kan jag hjälpa till med allt ifrån porträtt, familjebilder, produktbilder, bilder till försäkringsbolag om du har varit med om nån skada som behöver dokumenteras, bilder för sociala medier och kompisbilder.
Skulle du ha någon egen ide om nån bild så brukar även det gå att lösa. Om ni är i behov utav att ha någonting filmat så har jag utrustning för det också. Jag har 2 st drönare och innehar drönar körkort och har giltig försäkring. Ska du eller nån du känner gifta sig så får ni gärna höra av er så ska jag berätta om ett erbjudande jag har på foto och film till bröllop. Har du andra funderingar och/eller frågor är det bara att höra av sig så ska jag försöka hjälpa till efter bästa förmåga.
Tack för att du tog dig tid att läsa på min sida och titta gärna runt på mina sociala medier så hittar du lite utav vad jag har gjort för jobb.
Med vänlig hälsning
johan Persson