Bigman

Bigman

Bigman AB startades 1971 av bröderna Bigg och Bengt Hoffman och har sedan 2021 varit aktivt i 50 år. Idag drivs företaget av Magnus Hoffman med 5 anställda. Bigman AB har flera affärsområden och agenturer i framförallt Dentalbranschen med produkter som bedövning, rotfyllningsmaterial men även tandläkarstolar plus en del andra spännande produkter inom tandläkeri.

Dessutom är Bigman ett handelsföretag med inriktning av import av råvaror för svensk industri inom filtration. Magnus Hoffmans bror Robert ingår även han i företaget inom marknad och försäljning men jobbar utöver det deltid som artist/sångare/trubadur i musik & underhållningsbranschen.

Studio Hoffman Under den pågående pandemin har företaget byggt en fin filmstudio dels för egna ändamål så som musikframträdanden, inspelning av musik & podcast men även för presentation av företagets produkter. Filmstudion hyrs även ut till andra företag där det går att på ett mycket smidigt sätt filma produkter samt även livestreama seminarier, möten mm.

Det känns mycket spännande att vara en del av Spånga Företagarförening och vi ser fram emot många fina samarbeten med andra företag i området säger Robert Hoffman.