Apec Tryck

Öppettider

Övrig info

Play Video

Apec Tryck

Apec tryck har startat verksamheten 1988 i Spånga. Jag, Ali Ciftci som statade företaget, bor och är verksam i Spånga. Apec Tryck kännetecknas av att vi levererar resultat snabbt, kostnadseffektivt och med hög kvalitet. Vi är en pålitlig leverantör med 32 år i branschen. Företaget grundades 1988 och är beläget i Spånga alldeles i närheten av Spånga Station.
Varför ska du välja Apec Tryck som din samarbetspartner?
Vi är ett mindre företag men det är en del av vår styrka. Vi vet att våra kundrelationer skall vara vår högsta prioritet. Det är våra kunder vi lever på och du som kund ska snabbt komma i kontakt med den som är ansvarig. Vi är miljöcertifierade av Stockholms Stad.
Vi har en återkommande kundkrets och vi expanderar ständigt verksamheten, vår erfarenhet kommer dig till godo både som ny och etablerad kund. Du behöver ingen annan leverantör av tryckeritjänster.
Vi erbjuder våra kunder bland annat:
Den senaste tekniken inom Digital Print. Snabbhet och kvalitet. Offset för upplagor större än 3000 st.
All typ av efterbehandling och specialformat. Kuvert, fakturaset, foldrar och bokbinderi.
Layout och Design, vi kan hjälpa dig så att din trycksak förmedlar det budskap du vill. WIRE-O BIND Till skillnad från alla plast eller lim-baserade bindande system, kommer Wire-O inbundna dokument öppna platt och stanna platt vilket gör den till en idealisk lösning för bruksanvisningar, läroböcker, kokböcker, atlaser, m.m.
Kontakta oss så visar vi hur vi kan hjälpa dig med allt inom tryck.