Restaurang Ljusgården

Öppettider

Övrig info

Restaurang Ljusgården

Mikael Henriksson och Robert Wachsler heter vi som driver restaurang ljusgården. Vi är två kockar som har lång och gedigen erfarenhet av restaurangbranchen

Robert Wachsler har ett förflutet inom SAS koncernen i Stockholm och Wien. Har jobbat på Hotel Birger Jarl och varit delägare/köksmästare i två restauranger i stockholmsområdet

Sedan tio år tillbaka driver han Restaurang Industri på Strandbergsgatan i hornsberg Mikael Henriksson har sin grund i franska köket och har tidigare arbetat på bl.a sjöfartshusets festvåningar i gamla stan, som köksmästare på Vemdalsskalets högfjällshotell, köksmästare på fågelbrohus hotell på värmdö.

Under 2010 -talet har han drivit Pål & Mikael Restaurangkonsult med huvudsyssla att driva Restaurang Haga i Solna, som under den tiden blev en mycket populär lunchrestaurang i området.

Sedan 2017 driver vi även tillsammans restaurang Madame Maigret i Lunda, spånga

Vi serverar vällagad god mat av bra råvaror, gärna närproducerat och ekologiskt när det är möjligt