Anna – ny redaktör på Spångabladet

Anna Ohlson_750xEfter många år som redaktör och skribent för Spångabladet har Carin Ljung nu bokstavligen lämnat över pennan till mig. Det känns ansvarstyngt men också väldigt spännande att ta över efter någon som förvaltat ett uppdrag både länge och väl såsom Carin har gjort.  Under åren har Carin utvecklat en känsla för vad ni Spångabor vill läsa om. Dessutom har t ex tävlingar traditionsenligt återkommit år efter år. Jag hoppas att mitt inträde i Spångabladets redaktion inte ska förvirra och jaga iväg er trogna läsare.

Att vara aktiv i mitt närområde och ta del av det lokala intresserar mig. Allt sedan jag som liten flicka i 60-talets Uppsala plågade grannfamiljerna med Luciasång i trappuppgången från morgon till kväll (tills någon försynt frågade om jag inte skulle gå och lägga mig
snart) tills nu när jag fått förtroendet att skriva i Spångabladet. Steget kan synas långt men kanske finns det hos mig en dröm om att få underhålla. För visst kan artiklar i en lokaltidning till sitt format vara underhållande samtidigt som de informerar och lyfter fram aktualiteter.

Välkomna att läsa mina artiklar och hänga med i vad som händer i Spånga!

Anna Norén Ohlson

PS. Första numret där jag är redaktör är september 2016 – du hittar tidningen om du klickar här!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *