Styrelsemöte i Spånga Företagareförening 15 mars 2016

Johan Kjellberg, Ordförande

Johan Kjellberg, Ordförande

Första styrelsemötet med Johan Kjellberg som ordförande! Frågor som diskuterades var bl a ekonomi, marknadsföring, att Företagareföreningen kommer att jobba aktivt tillsammans med Stadsdelsnämnden för att få ett Systembolag till Spånga, vårmarknaden, mm.

Ett speciellt stort TACK från styrelsen till företagarna kring Spånga Torg som har tagit ett stort ansvar för kostnaden julbelysningen. Nästan alla har gett det frivilliga bidraget, vilket gör att föreningens ekonomi ser bra ut och Spånga Torg blir vackert upplyst under de mörka månaderna. TACK till alla er som har bidragit!

För hela protokollet från styrelsenmötet, se här.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *